shutterstock.com/DWDD/YT

Waar gaan jouw zuurverdiende belastingcenten heen?

Vul de vragen in en kom erachter!

Altijd al willen weten waar jouw zuurverdiende belastingcenten heen gaan? Onderwijs, een matrixbord of het salaris van een presentator? Wij zochten het voor je uit! Vul een paar vragen in en ontdek waar jouw geld aan wordt verkwist.

0%

Bent u een hardwerkende Nederlander?

Hoe hoog is het inkomen van uw partner?

Welke onnodige medische ingrepen laat u doen als u door uw eigen risico heen bent?

Welke neveninkomsten had u allemaal in 2018?

Wat vindt u van Eric Wiebes?

Bent u een deelvisser?

Was u op 31 december 2018 in het bezit van één of meerdere woningen?

Hebt u gegevens ingevuld waarover u een expliciete uitspraak van de Belastingdienst wilt?

Waar gaan jouw zuurverdiende belastingcenten heen?
Matthijs van Nieuwkerk
Zoals bij de meeste belastingplichtigen het geval is, gaat jouw belastinggeld volledig op in het salaris van Matthijs van Nieuwkerk. Misschien niet je gedroomde uitgave, maar bedenk: je geld had ook naar Margriet van der Linden gekund. Al met al valt het dus allemaal wel mee!
Cornelius Haga Lyceum
Dat is pech hebben. Jouw belastingcenten worden aangewend om het Cornelius Haga Lyceum te financieren. Indirect steun je terreur en dat is verboden in Nederland. Onder de radar blijven dus!
Gevaarlijkste Wegen
Jouw zuurverdiende belastingcenten gaan naar het NPO-programma Gevaarlijkste Wegen. We hebben nog wat extra navraag gedaan. Jouw geld is aangewend om de lunch van Patty Brard in Sri Lanka te bekostigen. De lunch van Patty Brard vergoeden, dat bleek achteraf een duur grapje.
96 centimeter van de verbreding van de A6
Jouw zuurverdiende belastingcenten gaan naar de verbreding van de A6 bij afslag Almere-Buiten-Oost. De snelweg krijgt een vierde rijbaan en jij verdiende dit jaar genoeg om daar 96 centimeter van de bekostigen. Als je dit jaar promotie maakt komt de fiscus volgend jaar precies genoeg ophalen voor een meter. Vroem vroem!
Oorlogsmisdaden
Oei! Jouw zuurverdiende belastingcenten zijn rechtstreeks doorgestuurd naar schimmige groeperingen in Syrië. Jouw salaris als part-time gemeentesecretaris in Noordenveld was genoeg om drie Koerden om het leven te brengen. Schaam je jezelf niet kapot?
Jouw eigen huurtoeslag
Al jouw zuurverdiende belastingcenten krijg je weer terug als zuurverdiende huurtoeslag. Mazzeltje!
Onderzoeksrapport ‘Tweede woningen in de gemeente Sluis. Onderzoek naar het effect van 2e woningbezit en recreatiewoningen op de door inwoners ervaren leefbaarheid van hun woonkern’ door Dick van der Wouw en Jolanda van Overbeeke
Meevaller! Jouw geld is aangewend om de gemeente Sluis in Zeeland te voorzien van een onderzoek over tweede woningen. Onderzoekers Dick van der Wouw en Jolanda van Overbeeke zijn je zeer erkentelijk!

Share your Results:


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

De belastingcente die ik, Maxi, Mama en staks auk Amalia zuâh hebbe vediend ten koste van veil bloed, zweit en trane hâhwe we lekkâh zellef. Lekkâh puh!