Studio De Speld

Feyenoord-supporter laat zich invriezen tot volgende kampioenschap

‘Anders ga ik het niet meer meemaken’

André Sloet had de dag van zijn leven toen Feyenoord op 14 mei 2017 kampioen van de Eredivisie werd. Hij heeft er alles voor over om dat nog eens meemaken. Hij is alleen al 72 en is bang dat hij een nieuw kampioenschap niet meer mee gaat maken. Daarom laat hij zich invriezen tot het zover is.

“Het heeft bij Feyenoord altijd weer even tijd nodig”, legt de Rotterdammer uit. “De kans dat ik 85 word, is gewoon niet zo groot. Zeker niet als je je bedenkt dat ik als een ketter rook.” Sloet heeft alles tot in de puntjes voorbereid. “Ik vlieg morgen naar Arizona om me daar in te laten vriezen. De techniek is daar als alles goed gaat ver genoeg gevorderd dat ze me weer tot leven kunnen wekken tegen de tijd dat Feyenoord weer kampioen wordt.”

Sloet: “Ik heb tegen doktoren daar gezegd dat ze de Eredivisie wel op de voet moet blijven volgen. Geen woorden maar daden.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Gezien de spelkwaliteit van Feyenoord adviseren wij momenteel om u tot minstens 2050 te laten invriezen.

In het licht van de oproep van die ene uit 020 zou ik ervoor willen pleiten om alle Feyenoord-supporters in te vriezen — natuurlijk voor hun eigen bestwil.

gravatar

Voor een stoere witte voetbalaanhanger van Feijenoord of Ajax maakt het traditioneel niet uit wie er in het stadion wint of verliest, maar waar wat daarbuiten gebeurt.

Reageer