Monkey Business Images/shutterstock.com

Forum komt met meldpunt voor feiten

Forum voor Democratie komt met een meldpunt voor feitelijke juistheden. De partij wil in kaart brengen hoe vaak het voorkomt dat mensen kennis verspreiden die is gebaseerd op wetenschappelijke consensus.

Rob Rooken van FvD: “We horen elke dag verhalen van mensen die vertellen dat de aarde door ingrijpen van de mens opwarmt, dat het Midden-Oosten wél vluchtelingen opneemt, of dat landen buiten Europa veel hebben geleden onder het kolonialisme. Wij vinden dat docenten veel vrijheid mogen hebben, maar dat moet niet zo ver gaan dat ze dingen zeggen die kloppen.”

Heb jij nog informatie die klopt? Stuur deze dan snel op naar [email protected]


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Feitelijk is de homeopathische verdunning van het Nederlandse volk juist. De homeopathie heeft namelijk al eeuwen bewezen dat hoe meer je iets verdunt hoe sterker en het wordt.

Reageer
gravatar

Niet alleen linkse leraren, maar alle linksmensen moeten aan Thierry worden gemeld en dan gaat hij ervoor zorgen dat deze mensen goed zichtbaar op hun kleding een grote rode ster moeten dragen. Ondertussen zullen ook ruime en gezellige opvangcentra voor hen worden ingericht.

Reageer
gravatar

Nu wij de grootste partij zijn, verwacht ik een afschaffing van het rijksvaccinatieprogramma! Er zijn vele hoogopgeleide ouders, die onderzoek hebben gedaan op Facebook naar de gevaarlijke neveneffecten van vaccinaties. En wat blijkt?! Autisme, astma, allergieën zijn de minst erge! Kinkhoest en wiegendood zijn de te vrezen bijwerkingen!

Stop deze ziekmakende, linkse bemoeizucht! We besparen er 1000 miljard euro mee; hier kunnen we vele echte Nederlanders met volledige Boreale roots en de Uilen van Athena mee helpen!

Reageer
gravatar

Als je bijna overal linkse mensen en invloeden denkt te zien, zegt dat veel over je eigen positie, namelijk uiterst rechts.

gravatar

Ik heb op het Forum van Thierry gestemd, omdat ik zeker weet dat de aarde waarop mensen leven, plat is, en veel te veel mensachtige wezens die geen blanke huidskleur hebben. Die wezens hebben onze prachtige cultuur van de eerste helft van de jaren ’40 vernietigd.

Helaas wordt de enorme kennis van Thierry door zogenaamde wetenschappers bespot. Hun bespottelijke mening staat tegenover die van een zeer, zeer wijs man, mijn grote favoriet.

Reageer
gravatar

Er is o.a.. een schandalig misverstand over het begrip boreaal. Veel geschiedenisleraren gebruiken nog de oude verklaring: Boraal als tijdperk in Noordwest-Europa..

De moderne betekenis, die ik gebruik, is die van de heren Le Pen en Himmler: Het aanduiden van de wortels van het Arische ras (blanke mensen met blonde haren).

gravatar

Gelukkig zitten er nog wat van die buitenlandse chicks in de klas die je kan neuken, anders had de geniale Tjerrie Boodè, leider van het Boreaalse Elite Kartel (Kluo) met zijn puistenkop nooit zo’n verzetsheld kunnen zijn.

gravatar

De ondergrondse!
De levensgevaarlijke fascisten als Himmler (1 blond meisje in de hele klas).

gravatar

Tijdens de oorlog waren het de Gereformeerden en de Communisten die getalsmatig sterk oververtegenwoordigd waren in de Ondergrondse.

Maar daar wil John (Maitreya ) niet van weten.