MikeDotta / Shutterstock

Chaos bij inwisselen cadeaubonnen van de PvdA

Chaos vandaag op het partijkantoor van de PvdA. Veel mensen hebben nog een cadeaubon van de arbeiderspartij en proberen deze op het laatste moment in te leveren. Snel voor het failliet van de sociaal-democratie.

Mensen verdringen elkaar om hun tegoedbon in te wisselen voor een roos, een Hans Spekman-trui of het officiële Mariëtte Hamer-dekbed. “Ik heb voor m’n verjaardag een PvdA-cadeaubon gekregen”, vertelt een man terwijl hij met zijn ellebogen zijn positie in de rij probeert te behouden. “Zonde om het dan niet in te wisselen voor een Lilianne Ploumen Supermanpak of een authentieke motie van Henk Nijboer.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Die cadeaubonnen van de VVD had ik kort voor de verkiezingen van 12 september 2012 beloofd en waren geldig tot de dag na de verkiezingen. Dus ze zijn inmiddels helaas verlopen.

Mijn voornaam is trouwens niet dezelfde als van mijn vriend Wilders!

gravatar

Ik heb gelukkig geen partijleden, zodat ik elk lid dat mij ook maar een beetje niet aanslaat, niet de partij uit hoef te flikkeren, zoals het hulpje van die elitaire naakte pianist Thierry Baudet dat elke dag meermalen moet doen.

Overigens heet mijn vriend Mark geen Geert!

gravatar

Diederik Samson en Gert hebben met de tegoedbonnen eindelijk de bel gemaakt zodat men niet meer hoeft te kloppen omdat de bel het niet doet

Reageer
gravatar

Mag ik het het even hebben over het fan-tas-tisch-e succes van onze strijders aan het front?

Aha, dan toch.

Wij hebben namelijk… GEWONNEN!

De kiezers in Nederland hebben, net als de uil van Minerva, hun vleugels uitgespreid, hebben hun ware macht getoond. De uil der wijzen is gaan vliegen en heeft de hele aardkring in beweging gebracht!

Reageer