Netflix/YT

Stranger Things seizoen 3: kunnen de things nóg stranger worden?

Spoiler alert: Ja!

Begin deze week verscheen plotseling de trailer van het nieuwe seizoen van Stranger Things. De trailer kwam voor velen als een totale verrassing. Lang werd namelijk aangenomen dat de things niet nóg stranger konden worden.

Ook schrijvers Matt en Ross Duffer dachten lang dat met twee seizoenen het onderste wel uit de strange-kan gehaald was. “Maar tegelijkertijd gaven we de moed niet op. Na seizoen 1 dachten we ook dat het niet stranger kon, maar toen opende seizoen 2 opeens weer een wereld aan mogelijkheden. Seizoen 1: één monster. Seizoen 2: honderden monsters. Zie je?”

Hóe strange de things precies worden, willen de broers echter nog niet prijsgeven. Fans kijken er in ieder geval al naar uit de strange things te gaan bekijken. “Mijn verwachting is wel dat ze het waarmaken: de things worden knots-strange.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Opvoeding is essentieel. Onze lieve kinderen worden nu puber. Daarom heeft de CIA besloten op Onafhankelijkheidsdag, the Fourth of July, de nieuwe serie uit te brengen. Openminded, over the aliens en the bad guys. Naast de aliens is duidelijk dat onze rassenverschillen niets voorstellen.

Reageer
gravatar

Zoals ik net al zei bij Mordor, het land van het Kwaad: in Amerika leven ze in zo’n enorme angst dat burengeruchten al even later ontvoeringen zijn door aliens.

gravatar

Het is belangrijk kinderen al vroeg rassengelijkheid bij te brengen. Dat kan worden gedaan door een gemeenschappelijk kwaad daarbuiten. En dat heeft betrekking op iedereen, tot in het hele heelal.