WhoCares!? / YT

Jesse ontdekte door Knorr-wereldgerecht dat hij 3 à 4 personen is

Jesse dacht altijd dat hij één persoon was. Maar door Beef Chimichurry van Knorr weet hij nu beter: hij is 3 à 4 personen.

De eerste keer dat Jesse een Knorr-wereldgerecht bereidde at hij maar een kwart, of een derde. “Toen merkte ik dat er iets niet klopte. Ik zat nog lang niet vol. 1/3e was maar één hap.” Een second opinion bevestigde zijn bange vermoeden: “Ik haalde de volgende dag een wereldgerecht Zuid-Afrikaanse Bobotie, maar ook die at ik in mijn eentje gewoon op. Toen wist ik het zeker.”

“Het is jammer dat ik daar op deze manier achter moet komen, maar nu weet ik wel waar ik aan toe ben”, vervolgt Jesse. “Gelukkig is mijn vriendin ook 3 á 4 personen, want zij heeft hetzelfde probleem. Samen zijn we 6 á 8 personen. Dat is moeilijk om te accepteren, maar het is fijn dat ik het haar niet hoef uit te leggen.”

Dit weekend gaat Jesse het z’n ouders vertellen. “Ik hoop dat ze het niet te zwaar opvatten dat hun kind een drie à vierling is.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

De gedachte achter het verhaal is leuk, maar het kan beter, compacter en bovenal grappiger worden uitgewerkt. Het is wat onsamenhangend nu.

Reageer
gravatar

Dit klopt helemaal. Rob Jesse is een heel leuk knorretje met een schattig snuitje. En Jette Klaver met zijn opgestroopte mouwtjes mag ook mee met het schoolreisje! Toi!

Reageer
gravatar

Niet zo bijzonder. Ik ben dankzij Big American pizza achter gekomen dat ik een grote Amerikaan ben, gezien niemand die pizza opkrijgt behalve ik.

Reageer