diplomedia/Shutterstock

Afghanen krijgen banen van Kazachen die in Oekraïne zijn gaan werken, nadat Oekraïners in Polen de vacatures vervulden van Polen die in Nederland kwamen metselen

Een Afghaan heeft vandaag in Kazachstan een baan gekregen die vrijkwam nadat een man uit Kazachstan in Oekraïne aan de slag kon, waar een vacature openstond omdat een Oekraïner in Polen in een supermarkt kon gaan werken, nadat Polen naar Nederland waren getrokken om in de bouw te werken.

De Afghaan is blij met de baan in Astana, waar hij meer dan twee keer zo veel per uur verdient als in Afghanistan. In Afghanistan is inmiddels een tekort aan werknemers ontstaan.

Ontvang uw dagelijkse dosis betrouwbaar nieuws via Whatsapp


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Als we nou eens een strook land in Verweggistan ‘Nederland’ noemen dan kunnen we daar die procedurestapelaars heenschuiven.

En dan goed laten zoeken naar de ruif van aanmeldcentrum, valse identiteit, AZC, zwartrijden, winkeldiefstal, zakkenrollen, asieladvocaten, deugmensen, kraakpanden, bed bad & brood, kinderpardon en generaal pardon.

Hoeveel miljard per jaar scheelt dat?

Reageer
gravatar

Bravo liefste Corrie, je hebt mijn opruiende nepberichten goed op jou in laten werken.

p.s.
– Wil jij zo lief zijn om tot volgende week dinsdag mijn nepverkiezingsprogrammaatje in Den Haag te verspreiden.
– Heb jij al een tekening gemaakt van een nepmohammed voor mijn neptentoonstelling in de nazomer?

gravatar

volgens mij is dat wel de echte Geert en Floor. DIe doen al jaren stiekem aan SM met de das van Wilders.

gravatar

Vanzelf gaan al die gebieden die in de aanhoudende strijd met Rusland bevrijd zijn naar de Arabieren (Afghanen, Irakezen, Pakistanen enz. enz, niet speciaal Saoedi-Arabië) die de VS in hun eigen land bestrijdt. Dat was het punt dat alleen Trump durfde te maken, of het verstand had te zien.