Studio Speld/Shutterstock.com

Stewards mogen voortaan zonder shirt in het vliegtuig

Stewards hoeven voortaan hun goddelijke torso niet meer te bedekken. Deze beslissing is het resultaat van hun jarenlange gezamenlijke strijd voor gelijkheid. Steward Duane Taylor: “Stewardessen beschikten van meet af aan al over alles. Foundation, hoogglanspanty’s, taille, knotjes; alles. En wij?” zegt Taylor terwijl hij zijn blote bast insmeert met kokosolie om de schaduwwerking van zijn spieren te benadrukken.

“Al deze pracht bleef verhuld onder dit hemelsblauwe uniform, waardoor alle aandacht automatisch naar mijn vrouwelijke collega’s ging. En dit is niet alleen mijn verhaal,” benadrukt Taylor. “Dit is het verhaal van álle stewards. Het is 2019. Het is tijd om als man ook eens te schitteren in de cabine.”

Ontvang uw dagelijkse dosis betrouwbaar nieuws via Whatsapp


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *