nu.nl

Scherpe kritiek SIRE op vernedering Real Madrid: #doeslief

SIRE uit scherpe kritiek op de selectie van Ajax. De Stichting Ideële Reclame lanceerde eerder deze week de campagne #doeslief, maar in Amsterdam was die boodschap kennelijk aan dovemansoren gericht.

Volgens woordvoerder Reinout van Beuningen is het gedrag van de Ajacieden onacceptabel: “het bespugen van conducteurs en het opsteken van je middelvinger naar wegwerkers is tot daar aan toe, maar het in eigen huis vernederen van de rijkste club ter wereld is gewoon verschrikkelijk asociaal. Ik hoop dat de coach zijn spelers hier na de wedstrijd op heeft aangesproken.”

De Madrileense aanvaller Gareth Bale sluit zich daar bij aan: “Wij voelden ons na de wedstrijd enorm gekwetst en gebruikt. Daar hebben ze geen moment bij stil gestaan. Het zou mooi zijn als ze hun excuses zouden aanbieden.”

Maar van Donny van de Beek hoeft hij die in ieder geval niet te verwachten: “Die vent heeft een raar knotje. Kneus.

 

Ontvang uw dagelijkse dosis betrouwbaar nieuws via Whatsapp


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *