SeventyFour/Shutterstock/Studio Speld

Vader schreeuwt zijn zoon voor het slapengaan De Telegraaf voor

‘KLIMAATTERREUR BEDREIGT NEDERLAND’

“Lig je goed?”, vraagt vader Jos aan zoon Kevin (5) nadat hij hem heeft ingestopt. Kevins ogen vallen al bijna dicht van de slaap. Maar papa had nu eenmaal beloofd om hem nog even voor te lezen voor het slapengaan. Vader Jos slaat De Telegraaf open en begint voor te dragen van pagina 6: “KLIMAATTERREUR BEDREIGT NEDERLAND. LINKSE LOBBY DUURT VOORT”, tettert hij in het oor van zijn kroost.

De knul hoort hoe zijn vader de keel schraapt, om vervolgens een verhaal door de kamer te schreeuwen over angstpreken van groene hogepriesters en over een zevenkoppige draak die ons land in zijn greep houdt. Kevin probeert zijn ogen dicht te persen. Na drie kwartier is papa uitgeraasd.

“Slaap lekker zoon”, fluistert vader Jos voordat hij zijn zoon een lieflijk kusje op zijn voorhoofd drukt, het licht uitknipt en de kamer uit sluipt.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Een beetje creative vader kan natuurlijk ook zélf verhaaltjes verzinnen: NEDERLAND KAPOT AAN HIPPIE-TERREUR of YOGO-MAFFIA VERZIEK DE BUURT of ELITE KNIJPT GEWONE MAN UIT EN NEUK ZIJN VROUW. Ik noem maar wat..

Reageer