NOS

Cristiano Ronaldo ontkent transfer naar Juventus

‘25 wedstrijden in shirt Juve zeggen niets’

Cristiano Ronaldo heeft in felle bewoordingen de geruchten over een transfer naar Juventus ontkend. “Typisch de voetbalwereld dit. Je speelt 25 wedstrijdjes in het shirt van een andere club en iedereen heeft het meteen over een transfer”, briest de Portugees.

Vooral de media moet het ontgelden: “Je kunt tegenwoordig niet meer gewoon bij een wedstrijd in het buitenland gaan kijken of negentien keer scoren voor een andere club, of de media beginnen meteen te roepen dat je een nieuwe club hebt.”

Ronaldo zegt het vooral vervelend te vinden voor de fans van Real Madrid, maar hij kan ze verzekeren: “Ik ben gelukkig bij Real. Ik ben Madrileen en blijf Madrileen. Daar verandert de uitwedstrijd tegen Napoli aanstaande zondag niets aan.”

 


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *