Dzmitry Ryshchuk / Shutterstock.com

Anna kan iedereen wel even thuis afzetten in Groningen want ze is met de auto

Een heerlijk avondje voor Anna en haar vrienden. Ze zijn naar het concert van Jeangu Macrooy in de Paradiso geweest. Anna komt uit Heemstede en is de enige die met de auto is. De rest is met het ov. Op de heenweg dan, want op de terugweg kan Anna iedereen wel even thuis afzetten in Groningen.

“Hey maar Anna is toch met de auto? Dan hoeven we niet met de trein”, zegt Sophie uit Appelscha. “O, dan rijd ik ook mee, vanaf daar is het nog maar een klein stukje naar Groningen. Gezellig!” valt Tjeerd haar bij. “En nu we toch geen trein hoeven te halen, kunnen we nog wel een drankje doen! Nou ja, behalve Anna dan, want die moet dus nog rijden. Maar goed, dat zou ze toch al.” Als Anna even later terug komt van het toilet is Merel al enthousiast aan het bestellen. “Zo chill dat we mee kunnen rijden, wij doen nog een drankje. Watertje voor jou?”

Ontvang uw dagelijkse dosis betrouwbaar nieuws via Whatsapp


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *