YouTube - FOX Sports

Principieel Feyenoord verdedigt niet na onterechte corner

Het was een opvallend beeld tijdens Feyenoord-Ajax woensdagavond: Matthijs de Ligt die ongehinderd een corner kon binnenkoppen. Feyenoord weigerde te verdedigen, omdat de hoekschop onterecht was toegekend.

“Dat is een principekwestie”, legde Feyenoord-aanvoerder Jordy Clasie uit. “Scheidsrechters kunnen fouten maken, maar een verkeerde corner gaat wel heel ver. Dat beïnvloedt echt het spelverloop, omdat wij dan dus niet dekken. Dat weet de scheidsrechter.”

Ontvang uw dagelijkse dosis betrouwbaar nieuws via Whatsapp


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Mannen in te lange korte broeken, die voortdurend elkaar onderuit schoffelen, zeggen mij niets, helemaal niets, nada, niente, nothing, nichts!
Sportredacteur Rudolf Julius verrekt het helaas om aandacht te schenken aan het mooiste sportvermaak dat denkbaar is: vrouwenhockey. Die lekkere wijven in rokkies met hun stokkies in een wei maken mij ongelofelijk geil.

Reageer