Wutsje : Wikimedia Commons : CC BY-SA 3.0

KNVB komt PEC tegemoet en huurt zaaltje af op 2 maart

‘Kunnen de jongens toch nog lekker voetballen’

In reactie op de verontwaardiging van PEC Zwolle over het uitstellen van de uitwedstrijd tegen Ajax heeft de KNVB de Zwollenaren een handreiking gedaan. De voetbalbond heeft op de originele speeldatum een zaaltje afgehuurd in Zeist.

Jan Bluyssen, die er ook voor zorgde dat de wedstrijd tegen Ajax is verzet naar woensdag 13 maart, heeft de spelers zelf het goede nieuws verteld. Voorafgaand aan de wedstrijd tegen De Graafschap heeft hij een bezoekje gebracht aan de kleedkamer van PEC. “Wij snappen de frustratie van die jongens, die willen natuurlijk gewoon lekker een potje ballen op zaterdag. Dus hebben we een alternatief voor ze geregeld”, zegt de manager competitiezaken van de KNVB. “Kunnen die knapen toch nog lekker voetballen.”

De KNVB heeft de zaal voor twee uur afgehuurd. Bluyssen: “Helemaal op kosten van de KNVB. Het zou wel fijn zijn als de jongens zelf even wat hesjes en een bal meenemen.”

Ontvang uw dagelijkse dosis betrouwbaar nieuws via Whatsapp


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *