At5

Antisemieten gelukkig voetbalhooligans

'Ah, het was maar een spelletje'

De Joodse gemeenschap haalt opgelucht adem. De antisemitische leuzen die donderdagnacht in Amsterdam op muren en tramhaltes zijn gekalkt, bleken gewoon van voetbalhooligans afkomstig.

“Gelukkig, het was maar een spelletje.” Joodse Amsterdammer Levie is opgelucht. “We waren even bang dat ze met JHK bedoelden dat wij kanker hadden. Het zijn gewoon een paar voetballiefhebbers die elkaar een beetje uitdagen.”

Levie hoopt wel de leuzen en hakenkruizen snel worden verwijderd. “Ik ben namelijk voor Ajax.”

Ontvang uw dagelijkse dosis betrouwbaar nieuws via Whatsapp


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Weliswaar scanderen alle terroristen ‘Alluha Akbar’ tijdens hun moordpartijen, maar niet elke moslim is een terrorist. Wél zijn driekwart van alle paspoort-houdende NederTurken overtuigd aanhanger van Recep Tayyip E. Men verkeert in constante staat van paraatheid en is snel door E. te mobiliseren vanuit het consulaat in Rotterdam. Nu ook ruim vertegenwoordigd in de Tweede Kamer (o.a. DENK), Publieke Omroepen, KNVB en in scheidsrechterskringen.

gravatar

Het gerucht gaat dat het ADO-supporters zijn geweest die de antisemitische leuzen hebben aangebracht. Wanneer dat waar is dan schaam ik mij, als ADO-supporter, diep voor wat we onze joodse vrienden hebben aangedaan.

Shalom Israël, ga door met jullie goede werk om het moslim terrorisme te bestrijden.

Nederland staat voor 100% achter jullie.

Corrie.

Reageer
gravatar

Letterlijk als ik mensen zie, hoor ik in mezelf al wat ze gaan zeggen. Dat is geen telepathie en ook geen schizofrenie maar berekening.
Als je met mensen praat, moet je enkel nadenken over alle misverstanden die bijna vaststaan.
Alles wat voor de hand ligt is een vorm van competitie.

Reageer
gravatar

Mindreading; nóg een metafysisch onverklaarbare begaafdheid van onze wereldleraar, het houdt niet op. M.i. leunt zijn ‘berekening’ tegen predestinatie aan, Maar als zijn vaardigheid echt is, maakt dat het communiceren tussen alle mensen overbodig. M. leest hun gedachten. Willem Holleeder huivert in stilte.