Ajaxtv

Ajax wil wedstrijd tegen Real Madrid verplaatsen naar november 2018

Datum in toekomst komt niet goed uit

Ajax heeft aan de UEFA te kennen gegeven de wedstrijd van vanavond tegen Real Madrid te willen verzetten. De club uit Amsterdam heeft ook al een nieuwe datum voorgesteld: woensdag 14 november 2018.

“Een speeldatum in de toekomst komt ons niet zo goed uit”, legt algemeen directeur Edwin van der Sar uit. “In februari 2019 zijn we bezig met transferperikelen en brandjes blussen. Een wedstrijd tegen Real Madrid past gewoon niet in dat schema.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Ja, gewoon de Hollandse School!

Vooral geen haast!

Kommissie instellen, resultaten evalueren, stemming uitstellen, stemmen, referendum er overheen, referendum negeren, en dan doorpakken en uitvoeren, op termijn dan hè, budget overschrijden, stilleggen, kommissie instellen, ….

Reageer
gravatar

Een zeer populair spreekwoord of zoiets, dat u waarschijnlijk nog niet kent:

Toen de vergadering ten einde was, hulden de vergaderaars zich in jas en das, dronken staande nog even een glas (of vijf), deden een plas, grepen nog even in de kas, waren in hun sas, moeder deed die dag de was en oma bracht de kinderen naar de klas.
En alles bleef zoals het eerder was.