Flickr / Pete

Snoertjes in het huis van Sarah houden ‘s nachts wilde seksfeesten

Iedere keer als Sarah naar de kabels onder haar bureau keek leken het er meer te zijn. Zo kwam Sarah erachter dat de snoertjes daar iedere nacht ruige seksfeesten hielden. “Ik zie niet meer welk deel bij welk kabeltje hoort. Het is gewoon één bonk geile kronkelkabels.”

“Het is net een Lars von Trier-film. Het krioelt van de snoertjes, die allemaal op een bepaalde manier met elkaar verbonden zijn, of letterlijk ín elkaar zitten. Kijk!” Sarah laat een plastic opruimbak in de kast zien, die vol met seksende snoertjes zit. Zwart, oranje, grijs, wit; alle snoertjes zijn innig met elkaar verstrengeld.

“Ik durf de kluwen niet meer uit elkaar te trekken, stel je voor dat er ergens iets afbreekt!” Sarah kijkt hoofdschuddend naar de orgie in haar kast. “Het maakt ze ook helemaal niet uit of ze een camerasnoertjes of een koptelefoontjes pakken, ze stoppen hem gewoon overal in. Maar goed,” Sarah zucht. “Geef ze eens ongelijk. Straks is alles draadloos, zij weten zelf ook dat hun gloriedagen voorbij zijn. Ze gaan er gewoon voor. Ik hoop alleen wel dat ze het veilig doen, ik zit niet te wachten op kortsluiting.”

Ontvang uw dagelijkse dosis betrouwbaar nieuws via Whatsapp


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Verschillende soorten kabels, verschillende kleuren kabels … Als Sarah gedegen onderzoek uitvoert in haar kast, wordt ze misschien geëerd als ontdekker van een nieuwe kleur of zelfs een nieuwe soort kabel!

Reageer