Shutterstock/ Gambarini Gianandrea/ Uhryn Larysa

Quiz: bij welke elite hoor jij?

Of je het nou leuk vindt of niet: jij hoort bij de elite. Maar in welke elitaire bubbel bevind jij je precies? Doe deze quiz om uit te vinden tot welke elite jij bent gebombardeerd.

Welk deel van je inkomen geef je uit aan avocado’s?


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Dat is nu toevallig!

Het resultaat : “Mensen geven jou misschien makkelijk de schuld van alles, maar jij hebt precies de argumenten om alle kritiek te weerleggen” is ook bij mij altijd de uitslag van welke Quiz is ook invul.

Het zal wel met mezelf te maken hebben 😉😉

(6)^
gravatar

Mensen geven jou misschien makkelijk de schuld van alles, maar jij hebt precies de argumenten om alle kritiek te weerleggen. Je hebt daar niet voor niets jaren voor gestudeerd en tienduizenden euro’s schuld opgebouwd.

Dat laatste stuk klopt ook helaas 😂

(1)^
• Reageer
gravatar

Jij hoort bij de financiële elite
Volg het geld, en je komt vanzelf uit bij… jou! Jij hebt jezelf de afgelopen 20 jaar een steeds groter deel van de koek toegeëigend en je rijdt in een Audi, maar je bent tenminste geen elitair witte wijn-sippend figuur. Nou ja, dat ben je ook natuurlijk, maar daar gaat het even niet om.

(0)^
• Reageer
gravatar

Maar wel genoeg om in Amsterdam wat fijnstof te snuiven en af te geven op wat ik niet zeggen mag 😀 “Jij hoort gewoon bij het volk
Door het oog van de naald! Jij hoort gewoon bij het volk! Jij verdient niet zoveel, jij hebt ook niet zoveel invloed en je weet ook niet waar Avocado ligt. Dat mag de pret drukken.”

(0)^
• Reageer
gravatar

Geweldige quiz met enorm leuke
vragen. De uitkomst? “Door het oog van de naald. Je hoort gewoon bij het volk. Jij verdient niet zoveel, je hebt ook niet zoveel invloed en je weet ook niet waar Avocado ligt. Dat mag de pret drukken”.

(0)^
• Reageer
gravatar

Geweldige quiz! Goede vragen! Hoe komen jullie erop? Met de uitslag was ik ook al erg tevreden, hoewel ik vermoed dat ik nog beter uit de verg had kunnen komen als jullie de mogelijke antwoorden nog iets scherper hadden gemaakt. Maar goed, het kan altijd beter niet waar? Haha … Dat klinkt erg elitair, maar heus, ik ben dan misschien wel elitair, toch durf ik te beweren dat ik er één van het goede soort ben. Bestaan die? Ja die bestaan. Ik ben er één. Ben benieuwd of ik hier een lotgenoten clubje kan beginnen. Ik neem aan, dat er nav de quiz wel een klein platvormpje is gecreeerd zodat mensen steun bij gelijkgestemden kunnen vinden? Mocht dat nog niet het geval zijn, dan biedt ik hierbij mijn expertise aan. 😀

(0)^
• Reageer