Shutterstock-Ljupco Smokovski

Hoe weet je of je klasgenoot een nepleerling is?

5 kenmerken waaraan je een nepleerling kunt herkennen

Je zit op de middelbare school en hebt het idee dat een van je klasgenoten een nepleerling is. Maar hoe weet je het zeker? 5 kenmerken waaraan je een nepleerling kunt herkennen.

1. Je klasgenoot zit in z’n midlifecrisis

Als je klasgenoot met een Harley Davidson op school komt, is dat een veeg teken. Zeker als die achterop een veel jongere vrouw heeft zitten. Een midlifecrisis komt niet veel voor op de middelbare school. Oplettendheid is dus geboden.

2. Je klasgenoot kent Ronnie Flex niet, maar wel Pink Floyd

Je wilt samen een stukje rappen van Ronnie Flex, maar je klasgenoot kent de tekst niet. Daarentegen kent hij wel het album Dark Side of the Moon van Pink Floyd uit z’n hoofd. Extra verdacht: je klasgenoot draagt een shirt van de News of the world Tour van Queen uit 1978.

3. Gele tanden en alcoholwalm
De tanden van je klasgenoot zijn geel uitgeslagen, er komt een alcoholwalm uit zijn mond en zijn snorharen zijn verkleurd vanwege het roken. Is dit het geval? Dat zou het kunnen dat jouw klasgenoot niet de brugklasser is wie hij zegt dat hij is.

4. Je klasgenoot is kennelijk bezig met het aflossen van zijn hypotheek
Als de jongen die naast je zit bij wiskunde constant briefjes geeft waarop hij uitgebreid klaagt over zijn hypotheekschuld, dan heb je mogelijk te maken met een nepleerling. Vraag hem eens of hij zijn studieschuld al heeft afgelost.

5. De kinderen van je klasgenoot zitten in dezelfde klas
Het kan een veeg teken zijn als je klasgenoot met zijn kinderen het lokaal komt binnenlopen en plaatsneemt in dezelfde les.

Ontvang uw dagelijkse dosis betrouwbaar nieuws via Whatsapp


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

6. Je klasgenoot gebruikt woorden als: hip, gaaf, blits, wreed, mieters, voor schut, waus, de mazzel, alles kits, popie jopie, kicken, grijs gedraaid, okidoki, jonge oudere.

Reageer