Shutterstock

Nieuwe Kardashian ontdekt

Op een zolderkamertje in West-Virginia is een authentieke Kardashian ontdekt. Het gaat om Kyra Kardashian, een 18-jarig fotomodel en influencer.

Tot nu toe werd aangenomen dat er in totaal 8 Kardashians waren, maar kenners zagen het meteen: Kyra is een echte Kardashian. “Ze heeft een voornaam met een K, meer dan een miljoen Instagramvolgers, en ze is op jonge leeftijd al heel bewust van het feit dat ze niet alleen onderdeel is van een familie, maar ook van een merk. Dat zijn dé kenmerken van een Kardashian.”

De totale waarde van Kyra Kardashian wordt geschat op 4 miljoen Instagramvolgers. De eigenaar van de zolder is met stomheid geslagen. “Ik dacht dat ik alleen maar rommel op zolder had liggen. Misschien kan ze me een keer taggen in een foto.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Van anonieme zijde is er bij Sotheby’s al een openingsbod uitgebracht van 20 drachtige kamelen en 30 zogende geiten, zodat de tegenwaarde van deze viervoeters kan worden verhoogd met een gemiddeld melkquotum. Een Saoedische verzamelaar (die hier niet met naam genoemd wil worden) overweegt dit bod te verhogen met 5 Rolls Royces (of Bentley’s naar keuze) PLUS handtekeningen van DJ Trump en DJ Tiësto en bovendien een originele overlijdensacte van wijlen Kasjoggi.

gravatar

Protest: de dikke kont van Kim werd op nadrukkelijk verzoek van haar (sinds 2014) dienstdoende echtgenoot Kanye West gemonteerd. Kanye wilde meer gelijkenis met de in zijn kringen gebruikelijke popo’s en ook meer ‘grip’ in het echtelijke verkeer. Kim’s volgende stap in haar transformatie is het opbrengen van een watervaste spuitlaag.