Dumpert / NOS

Nekvel-docent aangenomen in Tweede Kamer om Kamerleden tucht bij te brengen

Spijbelaars voortaan hard aangepakt

De dagen van anarchie zijn voorbij in de Tweede Kamer. Vanaf maandag krijgt voorzitter Khadija Arib assistentie van de docent die een vmbo-leerling in zijn nekvel greep. Hij moet de Kamerleden orde en tucht gaan bijbrengen.

Arib is blij dat ze een beetje hulp krijgt: “Ik sta hier in mijn eentje op 149 Kamerleden. Dat kan eigenlijk niet. Zeker omdat er een hoop leden bijzitten met een rugzakje.” Ze somt op: “ADHD komt veel voor, ADD, PDD-NOS, narcisme is een groot probleem en er is er eentje met grove psychische klachten. Het zooitje is bijna niet in het gareel te houden.”

Volgens Arib zijn de problemen in de Kamer dan ook legio: “Spijbelen, persoonlijke aanvallen, vliegen afvangen, homoseksualiteit wordt niet door iedereen geaccepteerd, iedereen zit de hele dag alleen maar op z’n telefoon. Ik weet soms niet waar ik moet beginnen met terechtwijzingen. Gelukkig is er vanaf maandag iemand die wel raad weet met dit soort wangedrag.”

Ook de docent is blij dat hij een nieuwe betrekking heeft gevonden: “De Kamerleden van tegenwoordig hebben geen opvoeding meer gehad. Ik zal een paar spijbelaars eens een flinke draai om de oren geven. En als ik ook maar één iemand domme dingen zie roepen in de krant, dan zwaait er wat!”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

We kunnen beter en koppel strafdocenten met buffellederen zwepen naar het EU parlement sturen. Wie zijn presentiebriefje tekent voor de poen en hem dan smeert wordt direct buiten afgeranseld. Vijftig stokslagen mag ook. Sharia forever!
Het eertse (en stevigste) oak rammel is voor blaaskaak Hans van Baalen.

Reageer
gravatar

Arib is er nog eentje vergeten te noemen: Liegen. Bovendien zou er naast die opvoedkundige dreun, de regel ingevoerd moeten worden dat bij drie overtredingen een extra sanctie opgelegd wordt. Met een geel hesje aan het Binnenhof vegen bijvoorbeeld.

Reageer
gravatar

Goed plan.

Gelijk doorvoeren op VMBO’s en in ‘prachtwijken’.
Vermindert misschien het aantal plofkraken, steekpartijen, liquidaties, autobranden, en andere ‘narigheidjes’

Iets krachtigere middelen mogen ook.

Reageer