Shutterstock / EvGravrilov

Winterweer veroorzaakt chaos in klimaatdebat

Kille argumentatie ‘dat het allemaal toch wel meevalt’ steekt weer veelvuldig op

Opnieuw heeft het winterweer veel chaos veroorzaakt in het debat over het klimaat. Zoals ieder jaar rond deze tijd steekt de kille argumentatie ‘dat het allemaal toch wel meevalt’ weer veelvuldig op. In de Verenigde Staten zijn de argumenten door het ijzige winterweer zelfs tot nieuwe dieptepunten gedaald.

Lokaal wordt verwacht dat de komende dagen vooral Rick gaat zeggen dat er van hem best een paar graden bij mogen. Deskundigen voorspell en eveneens dat Miek hoogstwaarschijnlijk de opmerking gaat maken dat het van haar wel wat sneller mag met die opwarming.

Morgen wordt het een iets zachtere dag, met een gemiddelde temperatuur rond het vriespunt en een handjevol mensen dat zegt dat als de aarde echt zo hard opwarmt, het gek is dat het nu juist koud is ja toch.

Ontvang uw dagelijkse dosis betrouwbaar nieuws via Whatsapp


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Die berichten dat het in Australië tot wel boven de 45 graden komt geloof ik in ieder geval niet. Overal om me heen zie ik dat het winter is, en ik ben blank. Dus dan is het in een ander blank land ook koud.

Reageer
gravatar

De Polar Vortex die normaal rond de Noordpool cirkelt is weer doorgestoten naar de midwest met temperaturen van -45 graden C. Omdat het klimaatdebat wordt beheerst door de kreet opwarming, wordt buiten beschouwing gelaten dat de kou het gevolg is van hetzelfde.

Reageer
gravatar

Gelukkig mogen de Russen geen goedkoop gas aan ons leveren door de boycot, zo staat Groningen ook weer op de agenda op zijn grondvesten te trillen.