AFC Ajax / YT

Ajax koopt Max Wöber voor 46 miljoen

‘We hadden nog een goede verdediger nodig'

Na de ontluisterende nederlaag tegen Feyenoord heeft Ajax besloten in te grijpen. Vandaag presenteerde de club zijn nieuwe aanwinst: Max Wöber. De centrale verdediger komt voor 46 miljoen over van Sevilla.

“Wöber is een groot talent dat zowel als linksback als centraal achterin uit de voeten kan”, zegt directeur voetbalzaken Marc Overmars.” Een bijkomend voordeel is dat hij bekend is met de speelstijl van Ajax. We denken dat hij direct inzetbaar is en naadloos bij het team past.”

 

Ontvang uw dagelijkse dosis betrouwbaar nieuws via Whatsapp


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Is dat wel zo slim van Max Wöber? Naar Ajax in Amsterdam?

Een Italiaanse gast heeft een tijdje geleden er een gedichtje over gemaakt:

👹”Laat varen alle hoop, gij die hier binnen treedt”👹

Door mij gaat men binnen in de stad van pijn,
door mij gaat men naar het eeuwig lijden,
door mij gaat men tot de mensen die verloren zijn.

Corrie.

Reageer
gravatar

Het voordeel van de multi-inzetbare Max is dat hij, na blijvende invaliditeit tijdens PEC Zwolle uit, altijd nog a) kan toetreden tot het bestuur van Ajax, b) ingedroogd en opgehangen kan worden toegevoegd aan de collectie Hollandse missers, van het Rijksmuseum of tot slot c) kan worden bereid als “Strammer Max”, een gerecht gelijkend op onze Úitsmijter’ en erg in trek bij onzer Oosterburen.

gravatar

Iedere vorm van verstand verdwijnt ieder weekend in het putje voetbal. Nog hardnekkiger dan het bijgeloof van Oud en Nieuw dat de astrale wereld vervuilt.

Reageer