Anthony Parkes

Spectaculaire metamorfose: Center Parcs stopt met poepbacterie

Aan de aloude succesformule van vakantiehuisjes propvol E. coli, ook wel bekend als de poepbacterie, komt binnenkort een eind. “De poepbacterie heeft het niet langer in zich om vakantiegangers naar onze Nederlandse parken te trekken,” schetst parkmanager Ruin te Grave van De Groene Hoender in Overijssel. “Daarom is besloten het rigoreus over een andere boeg te gooien: huisjes zonder poep.”

Volgens de parkmanager is onze vakantiebeleving de afgelopen jaren flink veranderd. “Uit onderzoek is gebleken dat de moderne mens in zijn vrije tijd steeds meer behoefte heeft aan andere dingen dan poep aan de muurtegels of beestjes in bad. We denken nu bijvoorbeeld aan glijbanen met geluid, of in zijn geheel verkassen naar de zon.”

Ontvang uw dagelijkse dosis betrouwbaar nieuws via Whatsapp


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *