Flickr.com / Whelsko

Fortnite introduceert dansje waarmee je je ouders opvrolijkt als je onvoldoendes haalt

Om kids te helpen een betere band met hun ouders te houden, hebben de spelontwikkelaars van Fortnite een wel heel speciale dans aan de game toegevoegd. Met het vrolijke ‘supersorry’-dansje kunnen jongeren hun ouders weer laten lachen nadat ze allemaal onvoldoendes hebben gehaald doordat ze te veel Fortnite hebben gespeeld en de rest van hun leven verwaarloosden.

“We merkten bij onze gebruikers steeds vaker dat er behoefte was aan zo’n goedmakertje”, zegt een woordvoerder van Epic Games, de ontwikkelaar van het spel. “Nadat je ouders op OuderPortaal hebben gezien dat je een vier voor Nederlands hebt, kun je nu je ‘supersorry’-dans inzetten. Je avatar kruipt schouderophalend door het stof en prevelt herhaaldelijk ‘supersorry, supersorry’, op ronduit komische wijze. Je ouders zullen je vergeven en begrip tonen.”

Ontvang uw dagelijkse dosis betrouwbaar nieuws via Whatsapp


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Een dansje, dat ik niet nodig heb. Van mijn ouders mag ik zoveel Fortnite spelen als ik wil; ik kan er tenslotte een half miljoen per maand mee verdienen. Veel meer dan wanneer ik mijn schooldiploma’s haal en dan ga “werken”! Plus, vergeet de uitkeringen niet: nog altijd 1000 euro per maand voor de Fortnite-spelers onderaan de competitieladder …

Reageer
gravatar

Beste Heertje Steeds,
jouw gebrabbel is inhoudsloos, dus irritant. Ook omdat jij zonder reden denkt dat meneer Steeds zo moeilijk te herkennen zou zijn. Dat zou hij wel willen.

gravatar

Voor de meeste ouders is ‘kan’ niet genoeg.
Je kan ook een lot kopen. Of een schat vinden in de tuin. Ik zou maar eens beginnen met graven.

gravatar

Blondie,

Je hebt groot gelijk. Ik heb overal een oplossing voor, maar de meeste hou ik nog even geheim totdat ik minister-president van dit land ben.