Shutterstock.com

Wat moet er met jouw lichaam gebeuren na de dood?

Doe de quiz!

Lange tijd was het een simpel dilemma: begraven of cremeren. Maar tegenwoordig zijn er veel meer opties, waardoor het antwoord op de vraag alleen maar moeilijker geworden is. Om de keuze in dit uiterst complexe en belangrijke vraagstuk voor jou te vergemakkelijken, is hier een quiz!!

0%

Geloof je in leven na de dood?

Ben je gehecht aan je lichaam?

Zijn anderen gehecht aan je lichaam?

Hoe sta je tegenover het idee opgegeten te worden door je eigen hond?

De fik erin?

Ben je bang voor wurmen?

Hoe sta je tegenover het idee om over drie eeuwen weer tot leven gewekt te worden door de nieuwe beschaving?

Hou je van de kleuren paars, oranje en de neiging naar blauw, in elkaar overvloeiend, op de muur?

Heeft je familie een schoorsteenmantel?

Kom je vaak op de heide of in de duinen of zo?

Sta je ervoor open om iets nieuws te proberen?

Wat moet er met jouw lichaam gebeuren na de dood?
BEGRAVEN
Jij kunt het beste gewoon ouderwets begraven worden. Zo kan je familie jou nog bezoeken, en zadel je ze op met een schuldgevoel, plichtsbesef, en de huur van een ligplaats.
LAVALAMP
Er is eigenlijk maar één gepaste mogelijkheid voor jou: laat je stoffelijk overschot resomeren en verwerk de vloeibare resten in een lavalamp
HONDENVOER
Jouw gezicht leent zich bij uitstek voor een paar porties hondenvoer. Helemaal als je hond al drie dagen geen eten meer heeft gehad.
GREPPEL
Het is misschien even wennen, maar dat is sowieso het geval met de dood. Geen van de reguliere opties is geschikt voor jouw type mens. Daarom kun jij het beste langzaam wegrotten in een greppel.
KETTINKJE
Jouw droom om tussen iemands tieten te bungelen kan na je dood eindelijk werkelijkheid worden. Je as kan namelijk verwerkt worden in de hanger van een kettinkje, die je kunt laten verdelen in je vriendengroep, zodat ze jouw verbrande lichaam altijd dicht tegen hun boezem kunnen dragen.
INVRIEZEN
Gezien jouw ontoereikende sociale vermogens zou je hier op zich nu al mee kunnen beginnen. In de hoop dat jij als persoon in een toekomstige beschaving wat beter tot je recht komt. Succes, en groetjes!
AIRFRYEN
Dit is de ultieme wraak op Oom Theo. Zorg ervoor dat hij er nooit achter komt dat jij je stoffelijk overschot laat frituren in de airfryer. Zo kun je nu alvast genieten van het feit dat hij straks bamiballen met een vleugje lichaam geserveerd krijgt. Smullen!
VERWERKT WORDEN IN EEN VERRASSINGSTAART
Dankzij jou kunnen anderen eindelijk wraak nemen in een eeuwenoude familievete met jouw familie. Door jouw vlees te verwerken in een verjaardagstaart en die te voeren aan je ouders zonder dat zij het weten.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Het liefst wil ik dat mijn lichaam naar de Hemel wordt gestuurd.
Vroeger kon dat met Van Gent en Loos. Weet iemand waar mijn nabestaanden met mijn lijk nu terecht kunnen?

Reageer