The Dutch Dream: van krantenjongen tot een baan in het middensegment

Om de twee jaar een nieuwe keuken

Abonneer ook op ons YouTube-kanaal en word hier Vage Kennis


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Krantenjongens (newsboys of paper boys) bouwen in ons land om de twee jaar geen nieuwe keukens door het simpele feit dat wij plaatsers van keukens in gewoon Nederlands kitchenbuilders worden genoemd. En wij doen geen twee jaar over het plaatsen van een nieuwe keuken.

Reageer
gravatar

Het is net als met de naam van Nieuw Amsterdam en de fixatie van de Hollanders daarop die zo verhuizen naar een verafgelegen gehucht in de jungle vol primitieve idioten waar ze nooit van afkomen om mee achter te blijven en door onderwezen te worden.

Reageer