Spumador / Shutterstock.com

Kabinet liquideert twee Nederlanders in Iran

'Gelijke munt is duidelijk signaal'

Het kabinet heeft twee Nederlanders laten vermoorden in Iran. Zo wordt met gelijke munt terugbetaald na de liquidatie van twee Iraniërs in Nederland.

“Dit is een heel duidelijk signaal aan het regime in Teheran”, zegt minister van Buitenlandse Zaken Stef Blok over het doodschieten van de twee toeristen uit Vleuten op klaarlichte dag. “Als je je eigen burgers op Nederlands grondgebied vermoordt, dan doen wij hetzelfde met onze burgers op jouw grondgebied.”

Blok hoopt dat de overige EU-landen landen solidair zijn. “Roemenië, Oostenrijk en Finland hebben inmiddels al onderdanen omgelegd in Iran. Het zou mooi zijn als de hele Unie zo’n statement maakt.”

Ontvang uw dagelijkse dosis betrouwbaar nieuws via Whatsapp


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Gelul weer! Dat waren helemaal geen onschuldige toeristen: de een weigerde op Koningsdag mee te doen aan het landelijk verplichte koekhappen en de ander vond het een schande dat zo’n trut als Amalia binnenkort een zakgeld van 1 miljoen per jaar krijgt. Tja, tegen het Koninklijk Huis zijn is puur terrorisme en dan moet je niet klagen als je afgeknald wordt.

Reageer
gravatar

Nou dat word dan niet polderen, als de Turken straks beginnen met de koerden en PKK ers in Nederland zijn wij niet in staat om mee te doen, wegens gebrek aan kogels.

Reageer