Andrey Bondarets / Shutterstock.com

Duizenden vrijwilligers ruimen rotzooi in handtas van Naomi op

Gisteren ruimden duizenden vrijwilligers de rotzooi in de handtas van Naomi op. Met de opruimactie werd een enorme ecologische ramp voorkomen. Er is 220 ton rotzooi uit de handtas opgeruimd.

Volgens Hans van Kesteren, één van de vrijwilligers, was het een hels karwei. “Wat we allemaal niet aantroffen joh! Je verwacht een enorme rotzooi als je in die tas duikt, maar dit gaat elk voorstellingsvermogen te boven. Tampons, lippenstift, heel veel panty’s, een zwangerschapstest, rottende mandarijnen, opladers, snoep, drie kaatseballen in een net, een letter van banket…en zo kan ik nog wel even doorgaan.”

Het leger was in eerste instantie ook gevraagd te helpen bij de opruimactie, maar trok haar handen ervan af na een eerste inspectie van de handtas. Naomi is content met de opruimactie: “Superchill!” Ze waarschuwt wel: “Bij aanlandige wind sluit ik niet uit dat het weer een beetje een chaos wordt in m’n tas.”

[vagekennis alt=1]


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Toen ik tien was en de meisjes op het dorp ons niet zagen staan zei Rinus al dat in je in Amsterdam al die studentes zomaar kan neuken.

gravatar

Na decennia oceaanonderzoek met peperdure boeien, is men tot de ontdekking gekomen dat je ook een zeecontainer met My little Pony’s in zee kan kieperen om de zeestromen te determineren…

Reageer
gravatar

Mag ik hier pleiten voor een omsluitende rondweg die ook de maagdelijke, nog drugsvrije, gebieden van Volendam ontsluit: de MührenSchilder Veerman Tolweg die -aldus- de families eert die al eeuwenlang Volendam in eigen beheer houden én bevolken

gravatar

De handtas van Corrie is hoogstwaarschijnlijk gevuld met opruiende pamfletten van de persoonlijke stichting van Geert Wilders – de PVV (Patser Vol Vreemdelingenhaat) – en knuppels om linkse intellectuelen te meppen.