Der Postillon

IKEA biedt Trump oplossing voor muur bij Mexicaanse grens: Börder Wåll

Na ruim drie jaar is het Donald Trump nog altijd niet gelukt om zijn belangrijkste verkiezingsbelofte in te lossen: het bouwen van een muur bij de Mexicaanse grens. Een aanbod van meubelboulevard IKEA kan nu echter voor schot in de zaak zorgen.

De Scandinavische woonartikelenfabrikant heeft de Verenigde Staten een kant-en-klare oplossing aangeboden: Börder Wåll. Het bouwpakket hoeft alleen nog opgehaald te worden bij een plaatselijke vestiging, om hem vervolgens op de gewenste locatie te kunnen monteren. Met een totaalprijs van $9.999.999.999,99 is Börder Wåll een aanzienlijk goedkopere optie dan de oorspronkelijke muur die naar schatting zo’n 15 tot 25 miljard dollar moet kosten.

De grensmuur heeft een strak Scandinavische design en bestaat voornamelijk uit platen hard board met berkenboomprint. De muur kan met behulp van een enkele inbussleutel in elkaar gezet worden. Een 12.000 pagina’s tellende handleiding met handige plaatjes zorgt ervoor dat de bouw van de muur in een mum van tijd gepiept is.

IKEA heeft aangekondigd dat in de aankomende weken meer producten ontworpen zullen worden waarmee Börder Wåll kan worden uitgebreid. Volgens insiders moeten we hierbij denken aan bijvoorbeeld de uitkijktoren ‘Glötz’ en het automatisch schietend wapen ‘Råtåtåtåtåtå’.

 

Dit artikel verscheen eerder op Der Postillon


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Indien de muur van Trump dit jaar niet klaar is, maakt hij zich wel onsterfelijk ‘onsterfelijk belachelijk’. Het was de nummer 1 van zijn verkiezingsbeloftes en als Donald daar niks van terecht kan brengen, kan hij beter de muur met het eigen kapitaal laten bouwen. Niet dat die muur er voor mij moet komen – zeker niet – maar uit oogpunt van zijn politiek slagen. – https://autismestorm.home.blog/

Reageer
gravatar

Wie al vaker heeft getobd met het in elkaar zetten van Ikea troep snapt dat Donald heeft gekozen voor Lego. Past bovendien beter bij zijn leeftijd.

Reageer
gravatar

Tja, die wortel is goed als roeptoeter maar verder komt hij niet.

Met dat Maga schoot hij ook al zo mis. Tenslotte klinkt dat meer als een toverspreuk dan als een logisch woord.
Maar ik kan het natuurlijk mis hebben.

Reageer
gravatar

Niet aan beginnen.

Ben je bezig met paneel nummer 471.509, kom je er achter dat Kløteschræfje nummer 3.772.801 ontbreekt.
Kan je alles weer afbreken en opnieuw beginnen.

Reageer
gravatar

Mmmmh:
Er waren tijden dat IKEA massief hout gebruikte.
Die muur krijgt dus dezelfde inferieure kwaliteit als de huidige keukenkastjes.

Maar goed, Trump snapt dat toch niet.
😉

Reageer