HansMusa / Shutterstock.com

Netflix: aflevering over Khashoggi alleen nog maar in kleine stukjes te zien

Uitzending te groot om in een keer uit aanbod te verwijderen

Een aflevering van de comedyserie Patriot Act is niet langer in zijn geheel op Netflix te bekijken. Op last van Saoedi-Arabië heeft de streamingservice de aflevering over Jamal Khashoggi in kleine stukjes gesneden.

Het viel kijkers in het Arabische koninkrijk op dat de uitzending van komiek Hasan Minhaj uit het aanbod was verdwenen. Volgens Netflix is de aflevering echter nog gewoon beschikbaar: “De aflevering was helaas te omstreden om in één keer uit te kunnen zitten, dus we hebben een team van 15 potige editors uit Saoedi-Arabië ingevlogen om de aflevering opnieuw te monteren, maar het resultaat mag er zijn. In plaats van één aflevering van een half uur, zijn het nu 60 afleveringen van een halve minuut. Ideaal voor het bingewatchen, als je ze tenminste op de juiste volgorde uit de vuilniszak weet te vissen.”

[vagekennis alt=1]


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *