Shutterstock.com

‘Voortaan alleen siervuurwerk naar hulpverleners gooien’

Gemeente Utrecht stelt duidelijke grens

Voor een verbod is het nog te vroeg, maar op veel plaatsen komen er wel strengere regels voor het afsteken van vuurwerk. Zo mag er in de gemeente Utrecht alleen nog siervuurwerk naar hulpverleners gegooid worden.

Volgens burgemeester Jan van Zanen kan knalvuurwerk zorgen voor verwondingen of gehoorschade. “Maar ik vind het ook gewoon zonde van het geld. Prima dat je het hulpverleners moeilijk wilt maken, maar dan moet het wel leuk zijn om naar te kijken.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Wat doen we? Alleen nog hybride auto’s in de fik steken? Klinkt wel sierlijk.
Of juist niet, en juist die vieze diesels en benzine-auto’s?

Laten we het voorleggen aan een panel van deskundigen uit Kanaleneiland.

Reageer
gravatar

Hmm., not funny!! Zo’n oplossing met siervuurwerk is alleen mogelijk met VVD-burgemeester van Zanen. Een PVV-burgemeester van de partij van meneer Wilders weet wel hoe je een probleemwijk zoals Kanaleneiland moet aanpakken. Utrecht heeft een sterke leider nodig.

🎄Loof de Heere in december.🎄

Corrie.

Reageer