RTL / YT

Robert ten Brink nooit afgestudeerd als Dr. Love

Robert ten Brink blijkt jarenlang zijn titel als Dr. Love te hebben verzonnen. Dat meldt onderzoeksjournalist Tristan Groente. “Hij heeft zijn opleiding nooit afgemaakt.”

Bij Groente ontstond tijdens kerst ineens twijfel over de titel van Robert ten Brink toen hij een meisje in het publiek achterliet zonder haar grote geliefde uit Nieuw-Zeeland. Hij besloot op onderzoek uit te gaan en raadpleegde het BIG-register. “Daar stond ie helemaal niet in. Ik was geschokt.”

Ontvang uw dagelijkse dosis betrouwbaar nieuws via Whatsapp

“Meneer ten Brink reist doodleuk met een bus en een cameraploeg de wereld over, rondbazuinend dat hij Dr. Love is”, vertelt hij verder. “Maar hij is halverwege zijn eerste jaar al gestopt. Hij heeft in principe helemaal niets te zeggen over love.”

RTL reageert geschokt. “We voelen ons misleid. Love is iets heel kostbaars. Daar kun je niet zomaar een onbekwaam persoon mee laten werken.” RTL heeft laten weten dat All You Need Is Love onmiddellijk ophoudt met bestaan. “Op dezelfde voet doorgaan zou enorm onverantwoordelijk zijn.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Ach diploma’s.. Dat interesseert toch tegenwoordig niemand meer? Als je maar “heel enthousiast” bent, en “echt een klik” hebt met dienstdoende hr schaapje, dan ben je geschikt. In tegenstelling tot de types die altijd met zo’n moeilijk verhaal moeten komen. Kan het hr schaapje toch geen soep van maken?

Reageer