Studio Speld / Shutterstock

Trump viert kerst met al zijn dierbare rechtszaken

Het belooft heel gezellig te worden in Mar-a-Lago waar president Donald Trump samen met alle rechtszaken tegen hem kerst zal vieren. “Dat twee federale rechtszaken en drie federale onderzoeken, drie fraude-onderzoeken op deelstaatniveau, de smaad- en afkoopzaken en tientallen procedures tegen besluitsmaatregelen dit jaar allemaal aanwezig zullen zijn, maakt dit jaar extra bijzonder. Het is misschien wel de laatste keer dat we in deze opstelling kunnen vieren,” aldus dochter Ivanka Trump.

“We hebben het altijd druk met werk en andere problemen, dan is het wel eens moeilijk om tijd vrij te maken om up to date te blijven hoe het met alle rechtszaken gaat,” zegt zoon Donald jr. “We delen natuurlijk wel eens foto’s van aanklachten in de app, maar het is natuurlijk mooier om één keer per jaar met zijn allen aan tafel te zitten. Reken maar dat we heel wat hebben om over bij te praten!”

Ook schoonzoon Jared Kushner kijkt uit naar het gezellige samenzijn. “Het wordt fantastisch om zoveel zaken te zien: de zaken over campagnefraude, de inauguratie, samenzwering met Rusland, dubieuze zakelijke contacten in Rusland en het Midden-Oosten, verstrengeling van zakelijke en publieke belangen, beïnvloeding van getuigen, belastingproblemen, belemmering van de rechtsgang en het betalen van zwijggeld aan buitenechtelijke affaires. Volgens mij zijn ze gegroeid als kool!”

De rechtszaak tegen de Trump Foundation kon er helaas niet bijzijn omdat ze recentelijk is komen te overlijden. “We waren bijzonder hecht met deze zaak, maar gelukkig leeft de juridische afwikkeling voort in onze harten.”

 

Word nu Vage Kennis van de Speld en krijg gratis het nieuwe jaaroverzicht 2018: Een Jaar’!


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Dat worden nog drukke dagen voor de DJ Trump-clan. Kroonprins Moh. bin Salman komt op bezoek om met DJ te onderhandelen over nog eens $250 miljard wapenaankopen om tegelijk Iran, Irak, Turkije en Israël uit te schakelen. Jared Kushner wil eerst nog zijn voltallige familie en vrienden in Israel op een greencard naar de USA halen. DJ had daar begrip voor

Reageer