Shutterstock / Dragon Images / Studio Speld

Leidinggevende die stagiaire staat te vingeren nu nog erg te spreken over kerstborrel

“Fijne dagen, hé!” roept Ronald (46) terwijl twee van zijn vingers zompend en wel in de vagina van stagiaire Tessel (19) verdwijnen. Marjan van de administratie loopt verschrikt door terwijl haar leidinggevende van zijn vrije hand een microfoon maakt om luidkeels mee te zingen met Africa van Toto.

“Dat vind ik nou zo mooi aan dit bedrijf: iedereen houdt rekening met elkaar.”

Ronald is erg te spreken over de kerstborrel dit jaar. “De sfeer is goed, en de DJ is veel beter dan die van de vorige keer. Die draaide alleen maar techno.” Hij trekt een vies gezicht. Zijn vingers tsjompen zich een weg omhoog terwijl de stagiaire verveeld op haar telefoon kijkt. “Het is natuurlijk geen leuk jaar geweest met de ziekte van Annejet, maar juist daarom vind ik het als leidinggevende zo fijn om te zien dat iedereen het vanavond zo naar zijn zin heeft.”

De leidinggevende haalt zijn vinger uit de stagiaire, ruikt er even aan, en pakt dan een miniloempia van de schaal. “Ze hebben dit jaar ook vegetarische hapjes. Dat vind ik nou zo mooi aan dit bedrijf: iedereen houdt rekening met elkaar. Ik hoop van harte dat ik hier nog heel lang mag blijven werken.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Ik ben Tessel en ik loop en vooral lig stage als student van de Hogere Hoeren School.

Meneer Roland is een echte ervaren Don Juan. Hij kan niet alleen lekker vingeren, maar ook lekker ‘s avonds met mij rampetampen als zijn vrouw niet thuis is.

Reageer