Smallcreative / Shutterstock.com

Trump geeft Poetin land dat duidelijk al gebruikt is als kerstcadeau

'Meneer heeft zich er duidelijk goedkoop vanaf gemaakt'

Het is zogenaamd een bijzonder cadeau dat Donald Trump dit jaar voor kerst aan Vladimir Poetin heeft gegeven: Syrië. Maar een snelle blik op de conditie waarin het presentje verkeert maakt duidelijk dat het land gebruikt is.

“Meneer heeft zich er duidelijk goedkoop vanaf gemaakt”, constateert Poetin teleurgesteld. “Uitgebombardeerde steden, overal bevolkingsgroepen die elkaar naar het leven staan en hier en daar restjes gifgas. Jammer, ik dacht dat onze relatie toch wat meer waard is dan een schraal tweedehandsje.”

De gierigheid van zijn Amerikaanse ambtgenoot is extra pijnlijk voor de Russische president omdat hij zelf kosten noch moeite gespaard heeft om Trump een bijzonder en persoonlijk kerstcadeau te geven: een mooie compilatievideo met hoogtepunten van Trumps bezoekjes aan Russische hotels.

“Natuurlijk kun je mij dolblij maken met een land, maar dan wil ik een mooie hagelnieuwe, Finland of Estland of zo. Nou ja, misschien ga ik er volgend jaar zelf wel eentje halen.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Dankjewel Donald.
De opnames van de slachtpartij van Khashoggi komen jouw kant op. Succes met een lage olieprijs. En nog bedankt voor voormalig Koerdistan.

Reageer
gravatar

Welke kerst ook alweer?
Ik zit maar te wachten, en te bidden, en te wachten, …

Tegen de tijd dat ‘ie komt zijn er nog maar weinig van ons over.
Geen goede strategie voor z’n naamsbekendheid.

gravatar

Wat een ongeduldige kwal is die Poetin toch ook!

Het is een voorbode voor wat er gaat komen, Vladimir!

Die stomme Europeanen staan nu nog niet toe, dat ik jou de Baltische staten cadeau geef. Eerst moeten jouw hackers WIlders/ Baudet, Le Pen en Meuthen helpen de macht te grijpen. Maar omdat jij zo stom bent geweest om je spionnen te outen, duurt dat wat langer. Na 2021, met Nederland en Belgie in het noorden, Italie in het zuiden, Oostenrijk, Hongarije en Polen in het oosten en de Frans-Duitse as van het kwaad in jouw bezit en mijn ontmanteling van de NAVO, heb jij jouw Groot Rusland voor het grijpen!

Reageer
gravatar

Vertaling uit de oorspronkelijke Amerikaanstalige uitspraak van Trump in het Russisch. Poetin kan alleen Russisch en een beetje Duits lezen. Zeker geen Nederlands

Какая нетерпеливая медуза, что Путин тоже!

Владимир – предвестник грядущего

Эти глупые европейцы пока не позволяют мне подарить вам Прибалтику. Прежде всего, ваши хакеры WIlders / Baudet, Le Pen и Meuthen должны помочь захватить власть. Но поскольку вы были настолько глупы, чтобы вывести своих шпионов, это занимает немного больше времени. После 2021 года, с Нидерландами и Бельгией на севере, Италией на юге, Австрией, Венгрией и Польшей на востоке и франко-германской осью зла в вашем распоряжении и моим демонтажем НАТО, у вас будет ваша Великая Россия для захватить!

gravatar

Waarschijnlijk weet Erdogan dit presentje wèl te waarderen. Nu kan hij eindelijk de Koerden – die ISIS eigenhandig hebben verslagen – afmaken. En het vrijgekomen presentje laten bevolken door ‘gematigde’ ISIS strijders.
Want dat zijn tennslotte veel betere buren.

Reageer