Youtube.com / GO SPORT

Real Madrid zet vol in op wintertransfer De Jong, De Ligt, Ziyech, Onana en Ten Hag

Real Madrid heeft zich gevoegd bij het rijtje Europese grootmachten dat geïnteresseerd is in Frenkie de Jong en Matthijs de Ligt. De Spaanse club zou een bod voorbereiden om de deal al in de winter te beklinken.

“Tot nu toe leken andere clubs concreter, maar Real gaat nu ineens volle bak voor allebei”, zegt Telegraaf-journalist Valentijn Driessen. “Naar verluidt willen ze bovendien Hakim Ziyech en André Onana halen en Erik ten Hag aanstellen als nieuwe trainer. Opvallend is het wel.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

gravatar

.. krijgt het eerst gestalte in de uitverkoop van Bitcoins en het in Chinese handen komen van alle economische activiteit in Europa en de VS. Makelaar in die overdracht van banken en niches als talentvolle voetballers is de OG-tycoon Donald J. Trump. .