sbw18 / Shutterstock.com

Inzicht stopt met voortschrijden

‘Ik kan mijn tijd wel beter besteden’

Inzicht is vandaag gestopt met voortschrijden. Na millennia waarin het voortdurend werd bijgesteld naar aanleiding van nieuwe ontwikkelingen, kwam het inzicht net tot de conclusie dat het allemaal toch geen zin heeft.

“Als je na duizenden jaren voortschrijden alles op een rijtje zet en ontdekt dat niemand er iets mee is opgeschoten moet je eerlijk tegen jezelf zijn. Ik heb in ieder geval de conclusie getrokken dat het geen zin meer heeft om voort te schrijden. Daarom stop ik per direct. Ik kan mijn tijd wel beter besteden.”

Het is nog niet bekend wat de gevolgens zijn van het feit dat het inzicht zijn voortschrijden aan de wilgen heeft gehangen. “Dat zullen we vanzelf zien”, aldus een commentator. “Of niet. De tijd zal het leren.”

 

Word nu Vage Kennis van de Speld en krijg gratis het nieuwe jaaroverzicht 2018: Een Jaar’!


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Nu Voortschrijden even niet wordt gebruikt, kan Inzicht het wellicht aan zijn collega Tijd overdoen.

Tijd kan dan ophouden met Vliegen.
Dat leidt maar tot uitbranden en kan beter door Voortschrijden worden vervangen.

Reageer