Nederland: The Game (trailer)

Weet jij te overleven?

Stop maar met spelen van Red Dead Redemption en Fortnite want er is een nieuw revolutionair spel op de markt: Nederland: The Game. Weet jij te overleven?

Abonneer ook op ons YouTube-kanaal en word hier Vage Kennis

Illustraties en animaties: Feike Bergervoet en Casper Steenbergen
Voice Over: Bob Stoop


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Veiliger plassen door spelers van videospelletjes? Vergeet het maar. Als ze vol vuur aan het spelen zijn, zitten ze vaak te wiebelen en met de billen te knijpen, maar ophouden (dubbelzinnig), forget it but! Daarom hangt er bij videostelletjescompetities altijd een vieze geur en niet alleen van zweet.

gravatar

Als je al die games ziet, dan snap je hoe, het rastype richt zich op de gemene deler. Landen als India of Mexico bepalen qua aantal steeds meer de norm. En zo wordt deze (norm) ook in landen als Nederland nagevolgd, want zo werkt de manipulatie van de achterlijke massa. Ook op andere vlakken is dat zo. Ik zag de supermarktmedewerkster die die ene zwarte man die daar werkt een lieve schat noemde. Als je dan ziet wat voor bitch waar je altijd mee op moet passen ze is dan kun je spreken van een klimaat van bedrog dat begint bij de commercie en de games.