Marie stuurt altijd heel attent kaartjes naar haar vriendinnen om ze erop te wijzen dat zij het niet doen

Een heel uur series kijken heeft Marie (27) opgeofferd voor het schrijven van persoonlijke kerstkaarten aan haar vriendinnen. De kerstgedachte die er volgens de verpleegkundige uit Haarlem achter zit is prachtig: “Ik stuur deze kaarten alleen maar zodat mijn vriendinnen zich realiseren dat zij egocentrische, ongeïnteresseerde lege wrakken zijn.”

Vriendin Shanna voelt zich zoals ieder jaar weer direct schuldig zodra Maries kaart met sierlijke letters op de mat valt. Ze bijt op haar lip. “Was ik ook maar zo’n ontzettend verdomd verschrikkelijk aardig mens als Marie!” roept ze met een rood aanlopend hoofd naar haar vriend. “Het meest attente wat ik doe is tegen mijn vriendinnen zeggen dat ze me altijd kunnen bellen, maar als dat dan ‘s nachts is, neem ik niet op.”

Shanna pakt haar telefoon en opent Whatsapp. “Bedankt weer hoor”, ramt ze op haar scherm naar Marie. “Echt suuuper attent! Echt een hele goede vriendin. Toppertje hoor. Ik voel nu me helemaal schuldig ha-ha 🙂 🙂 :)” Misschien moet ik ook eens moeite doen om attent over te komen, denkt Shanna. Ze loopt naar de kerstboom, trekt er vijf chocoladekransjes uit en is haar goede voornemen weer vergeten.

Wil je laten zien dat jij wel heel attent en sympathiek bent? Koop dan 10 kaarten en 10 Decemberzegels van PostNL. Zo kun je makkelijk al je vrienden een mooi gebaar sturen.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Ach, kijk eens aan, PostNL blijkt meegeschreven te hebben. Jottem en wat moet het er toch hilarisch aan toegegaan zijn daar. Een hoogtepuntje in jullie carrières waarschijnlijk.

Zorg nou eerst maar eens dat ondanks de volumedalingen en de stijgingen van de portokosten er sinds jaren weer gewoon op tijd wordt bezorgd. Dát is pas attent.

Reageer