Jimmie48 Photography / Shutterstock.com

Kiki Bertens gaat schaatsen: ‘Snelste manier om Sportvrouw van het Jaar te worden’

Kiki Bertens stopt met tennis en gaat schaatsen. Volgens Bertens is dit de makkelijkste manier om toch ooit nog Sportvrouw van het Jaar te kunnen worden.

“Ik kan nog niet schaatsen”, bekent Bertens. “En ik weet ook niet of ik er talent voor heb. Maar statistisch gezien is de kans groter dat ik Sportvrouw van het Jaar wordt door te gaan schaatsen, dan dat ik de allerbeste wordt in tennis, een sport die door tientallen miljoenen vrouwen over de wereld wordt beoefend.”

 


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

De man die laatst met een snelheid van meer dan 260 km per uur iedereen op de A2 inhaalde, moest zijn rijbewijs, zijn auto en vrije tijd (voor werkstraf) inleveren bij justitie in plaats van een reusachtig grote beker, een vijfliterfles champagne en een nominatie voor Sportman van het jaar.