Man koopt boek voor Sinterklaas want daar rijmt veel op

De 27-jarige Rob koopt elk jaar een boek als Sinterklaas-cadeau. Hij heeft daarvoor een goede reden. “Op boek rijmt veel.”

“Zoek, koek, doek, look, aanzoek, kroepoek, snoek, chinook, handdoek, tjoek tjoek, dode hoek, vloek, vaatdoek, gevulde koek, pannenkoek, kloek, zoetwatersnoek, zoutwatersnoek, theedoek, koekoek, brakwatersnoek, bananenpannenkoek, hoofddoek, broek, afritsbroek, driekwartbroek, pakbroek, koksbroek, zomerbroek, tennisbroek, voetbalbroek, hardloopbroek, tweedehandshardloopbroek, peperkoek, bikinibroek, zwembroek, verdomhoek, ik kan nog zeker 34 jaar door. Skibroek.”

Rob besluit: “Ja het is niet leuk om te krijgen, wel om te geven.”

Ben jij nog op zoek naar een goed Sinterklaas-cadeau? Het jaaroverzicht van De Speld ‘2018: Een Jaar’ is nu verkrijgbaar. Klik hier om te bestellen of ga naar een van deze boekwinkels.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Nouja, de morele hygiëne kwam voor de moraliteit eigenlijk, en de microbiologische hygiëne is er als analogie van afgeleid. U bedoeld neen ik aan iets in de sferen van het nihilisme. U geloofd niet dat er iets van intrinsieke waarde aan de Hollander is?