NOS.nl

KNVB: ‘UEFA weer lekker laat met lootjes trekken’

Oranje heeft maar drie dagen om surprise te maken

De Europese voetbalbond UEFA is weer rijkelijk laat met lootjes trekken voor Sinterklaas, vinden de nationale Europese voetbalbonden. De KNVB heeft inmiddels ook zijn beklag gedaan. “Kunnen we straks in drie dagen nog een surprise in elkaar gaan flansen voor Duitsland. Ik hoop dat Ronald (Koeman, red.) nog papier-maché in huis heeft”, moppert bondsvoorzitter Michael van Praag.

“Het is ieder jaar weer hetzelfde”, vervolgt Van Praag. “Je weet dat het eraan zit te komen en toch wachten ze weer tot het allerlaatste moment. Het is altijd weer dezelfde die doodleuk een paar dagen van tevoren nog met het idee komt om surprises te gaan maken. Allemaal leuk en aardig, dat lootjes trekken. Fijn dat ze het organiseren, maar zij hoeven geen hele kunstwerken met gedicht van twee kantjes te maken.”

Bondscoach Ronald Koeman is vanzelfsprekend ook niet te spreken over de timing van de Europese voetbalbond, maar hij gaat er nog wel het beste van proberen te maken: “Gelukkig kan Memphis altijd op het laatste moment nog wel een freestyle rijm maken.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *