Shunevych Serhii / Shutterstock.com

Verliefd stelletje ontdekt hotelbed in onbekende stad

Alex en Bente kennen elkaar nu twee maanden en hebben een citytrip naar Antwerpen geboekt om daar drie dagen lang alleen maar te neuken in hun hotelkamer. Zowel Alex als Bente was nog nooit in Antwerpen geweest, dus die bestemming was perfect.

“Die prachtige kathedraal, het historische centrum en al die leuke cafeetjes in Het Zuid, heerlijk!” Bente laat zich bij aankomst in de hotelkamer vallen op het kingsize bed. “Zo leuk om al die dingen samen te gaan missen schatje.”

Alex is het daar honderd procent mee eens. “Hee wat zullen we morgenochtend na het ontbijt overslaan?” fluistert hij terwijl hij haar vangt met het dekbed. “Zullen we eerst de Groenplaats skippen en daarna de antiekmarkt?” Een voor een somt het koppel alle bezienswaardigheden op.

Als Alex en Bente op de laatste dag haastig uitchecken en naar het station rennen om de trein naar huis te halen, beseft Bente dat ze nog helemaal geen foto naar haar vrienden gestuurd heeft. Gauw appt ze een selfie met op de achtergrond een gebouw.

 


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Powered by bunq

De Speld Talks: de app Buiradar laat zien welke emoties over het land trekken

Hoeveel uur per dag ben jij boos, blij, geil en verbitterd? Ontdek het met de app Buiradar. Entrepeneur Sascha Navarro legt uit dat we straks allemaal kunnen zien welke emoties over Nederland trekken.