Shunevych Serhii / Shutterstock.com

Verliefd stelletje ontdekt hotelbed in onbekende stad

Alex en Bente kennen elkaar nu twee maanden en hebben een citytrip naar Antwerpen geboekt om daar drie dagen lang alleen maar te neuken in hun hotelkamer. Zowel Alex als Bente was nog nooit in Antwerpen geweest, dus die bestemming was perfect.

“Die prachtige kathedraal, het historische centrum en al die leuke cafeetjes in Het Zuid, heerlijk!” Bente laat zich bij aankomst in de hotelkamer vallen op het kingsize bed. “Zo leuk om al die dingen samen te gaan missen schatje.”

Alex is het daar honderd procent mee eens. “Hee wat zullen we morgenochtend na het ontbijt overslaan?” fluistert hij terwijl hij haar vangt met het dekbed. “Zullen we eerst de Groenplaats skippen en daarna de antiekmarkt?” Een voor een somt het koppel alle bezienswaardigheden op.

Als Alex en Bente op de laatste dag haastig uitchecken en naar het station rennen om de trein naar huis te halen, beseft Bente dat ze nog helemaal geen foto naar haar vrienden gestuurd heeft. Gauw appt ze een selfie met op de achtergrond een gebouw.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Je vraagt je toch onwillekeurig af of Alex en Bente niet toevallig een archiefopname van John en Yoko hebben bekeken. Die hebben decennia geleden de hele wereld van hun bed-fuif in het Amsterdamse Hilton laten meegenieten. In dezelfde kleur badjassen.

Reageer
gravatar

Ik kan me die scene nog goed herinneren. Wijzelf hadden toen nog geen tv, maar ik mocht bij de buren kijken. Het was toen wel even raden wie wie was: John en Yoko hadden toen allebei lang zwart haar. Eerlijk gezegd vind ik Bente leuker dan Yoko, voor haar zou ik ook wel naar Antwerpen reizen om daar alle bezienswaardigheden over te slaan. .

gravatar

Dat zeg je ook alleen maar omdat Yoko en John allebei bijziend en brildragend waren. Wie zegt jou dat de bijziende Bente niet stiekem reclame maakt voor de daglenzen van Specsavers?