Veronica

Ajax gaat 60 miljoen uit Champions League investeren in fatsoenlijk veld Heracles

Met de winst op AEK Athene is Ajax geplaatst voor de tweede ronde van de Champions League. De club uit Amsterdam verdient daar 60 miljoen euro mee. Marc Overmars weet al wel waar hij dat geld aan gaat besteden: een fatsoenlijk grasveld voor Heracles Almelo.

“We moeten denken aan de toekomst”, vertelt Overmars. “Als we willen dat Ajax over tien jaar nog steeds een topclub is, moeten we nu geld investeren op de plek waar het het hardst nodig is: Almelo.”

Mocht een nieuw veld voor Heracles minder dan 60 miljoen kosten, dan weet Overmars al wel waar de rest van het geld heengaat. “Dan kopen we een fatsoenlijke back voor PEC Zwolle en een keeper voor Feyenoord. Dan wordt de Eredivisie tenminste weer een beetje spannend.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Dankzij Marc Overmars zullen de achterstandsbuurten in o.a. Almelo tot het verleden gaan behoren zo begrijp ik, terwijl Nieuw-Amsterdam nog volkomen ontgonnen moet worden. Men speelt daar namelijk boerengolf.

Gelukkig kan men er wel besparen op de kosten die het handhaven van het boerkaverbod met zich zullen meebrengen, zodat er geld beschikbaar komt om de benodigde velden hier en daar wat te egaliseren. Overigens hebben deze gewaden de voorkeur om met name in Meppel uit de kast te komen. Meppel heeft namelijk een voetbalclub.

Reageer
gravatar

Uitstel, de minne Hollander, gescheiden afval, de gnostische leraar, de ondergang van het Westen, bla, bla, enz. enz. De Champions League.