Studio Speld / Shutterstock.com

Trump naar geïsoleerde stam om wapendeal te sluiten

‘Ze werken daar nog met pijl en boog’

Het nieuws dat een Amerikaanse missionaris met pijl en boog is gedood door de ‘meest geïsoleerde stam’ ter wereld heeft ook Donald Trump bereikt. De president wil nu afreizen naar Noord-Sentineleiland afreizen om een wapendeal met de inheemse bevolking te sluiten.

“Ze schieten op alles en iedereen, dus ze houden van wapens. Maar ze werken nog met pijl en boog. Dat biedt enorme kansen voor Amerika om onze wapens aan de man te brengen”, aldus Trump.

Het was First Lady Melania die haar man overtuigde de stam hoogstpersoonlijk te bezoeken. “Ze zei dat ik de enige ben die een deal kan sluiten en ze heeft gelijk. Ik neem niemand mee.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Word nóg betrouwbaarder: schakel een goede corrector in. Dan krijgt die pijl-en-boog streepjes, wordt het tweede afreizen geschrapt en was het Melania die haar man ervan overtuigde.

Reageer
gravatar

Ze heeft gezegd dat ze nadat Trump is afgetreden van hem gaat scheiden. Voor Trump vast fijn om te weten, want hij moet misschien zijn langetermijndenken nog oefenen

gravatar

Correct: ruim 70 % van de Amerikaanse geestelijke wildernis ligt nog braak. Jehova’s Getuigen, Mormonen, tv-dominees, Coca Cola, MacDonald’s, General Motors en Monsanto strijden om de hegemonie. God doet mee als (uiterst kansrijke) Dark Horse; want elke Amerikaan (LGBT) roept minstens 65 maal per dag OMG (Oh my God).