Studio Speld / Shutterstock

Profvoetballers komen kijken hoe jij werkt om ‘hij kan er geen klote van’ naar je te roepen

In de loop van deze week komen Jan-Arie van der Heijden, Bart Ramselaar en Daley Blind naar bedrijven door heel het land om commentaar te leveren op het werk dat je doet. Vandaag gingen de drie naar een organisatieadviesbureau in Schiedam om daar eens flink van zich te laten horen.

Blind ziet hoe een man moeite heeft om zijn draai te vinden, zo vroeg in de morgen. Hij foetert: “Die Erwin kan er echt geen ene klote van. Belachelijk dat hij er op die leeftijd nog steeds in staat terwijl er zoveel talent is dat geen kans krijgt.”

Projectleider Fred kan zijn mok niet vinden en mompelt dat Rudi die wel weer gepakt zal hebben. Van der Heijden zit er direct bovenop: “Wat een bizar slechte aanname, zeg! Ongelofelijk. En dat op dit niveau.”

Administratief medewerker Wim probeert data in Excel te zetten, wat direct beantwoord wordt met een striemend fluitconcert.

Van der Heijden heeft een luidspreker meegenomen en zet op de derde verdieping een spreekkoor in: “Zij werken niet agile, zij werken niet agile, zij werken niet agile!” Dan met zijn drieën: “Theo kan niet scrummen, oh, oh, oh, oh, oh!”

Ramselaar kijkt over de schouder mee bij een HR-adviseur: “Jezus, wat een kansloze mail. Je weet toch van tevoren dat ie zo nooit goed aankomt. Nee. Neehee! Echt, ik zou meteen zijn contract ontbinden.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *