Studio Speld / Shutterstock

Wagen Verstappen aangepast aan gedrag

Max Verstappen moet de volgende Grand Prix rijden in een wagen die past bij zijn gedrag. Het is onderdeel van de straf die de FIA aan hem geeft voor het duwen van de Franse coureur Esteban Ocon.

Het is al de tweede keer dit jaar dat de FIA Verstappen aanspreekt op zijn gedrag. Bij een derde keer moet hij zonder eten naar bed.

 

Word nu Vage Kennis van de Speld en krijg gratis het nieuwe jaaroverzicht 2018: Een Jaar’!


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Maxje was tot zijn achttiende jaar niet uit de kinderwagen te krijgen; alsmaar wroem, wroem vroem roepend. Wie hem er eruit wilde halen kreeg een pats van hem. Dus ik vrees dat twee dagen in het sportieve model op de foto voor hem geen straf is. Integendeel, hij zal er niet meer uit willen.

(4)^
• Reageer
gravatar

Het chassis ziet er kinderlijk eenvoudig maar ijzersterk uit. Laat dat maar over aan de mannen van Red Bull. Ik sluit niet uit dat dit de winnende combinatie zal zijn met de Honda motor in 2019!

(1)^
• Reageer

Powered by bunq

De Speld Talks: de app Buiradar laat zien welke emoties over het land trekken

Hoeveel uur per dag ben jij boos, blij, geil en verbitterd? Ontdek het met de app Buiradar. Entrepeneur Sascha Navarro legt uit dat we straks allemaal kunnen zien welke emoties over Nederland trekken.