Youtube.com / #BOOS

Compromis: Kinderpardon gaat door, Tim Hofman uitgezet naar Irak

Iedereen blij

De politiek is tot een overeenkomst gekomen over het Kinderpardon. Vierhonderd kinderen van uitgeprocedeerde asielzoekers mogen blijven. Bij wijze van tegenprestatie wordt Tim Hofman het land uitgezet. Iedereen blij.

“Hartstikke leuk dat die kinderen mogen blijven,” zegt Tim Hofman terwijl hij door twee marechaussees richting de gate wordt begeleid. “Maar wel vervelend dat ik nu in Fallujah moet wonen. Dat ligt wel heel erg ver buiten de ring.”

De negenjarige Nemr (10) spreekt hem moed in: “Zolang je geen sjiiet, ongelovige, homoseksueel of onuitstaanbare vlogger bent is er een grote kans dat je het overleeft. Dat zit wel snor dus.” Hij steekt zijn duim op. “Bovendien is er heel veel onrecht in Irak, dus dat #BOOS komt wel van de grond daar. Vergeet je confettikanon niet!”

Ook in politiek Den Haag zijn de reacties positief. Lilian Marijnissen: “Wij zijn ontzettend blij dat er een oplossing is waar iedereen zich in kan vinden. Hoe lang is het geleden dat de Kamer ergens unaniem voor stemde? Dit is geweldig voor het vertrouwen in de politiek.”

“Deze kwestie gaat mensen enorm aan het hart,” zegt ook premier Mark Rutte. “Het is aan de politiek om dan te luisteren. Daarom kan ik hier met gepaste trots melden dat we Tim Hofland eindelijk het land gaan uitschoppen.”

 

Word nu Vage Kennis van de Speld en krijg gratis het nieuwe jaaroverzicht 2018: Een Jaar’!


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Lodewijk, dat noemen wij een terugkeer na proefuitzetting. Proefuitzending is natuurlijk weer verzonnen door linkse gekkies. Wij zijn uiteraard tegen dit gekkenwerk.

————————————————————————–

Beste lezers, draag jouw steentje bij door schenking van jouw aftrekbare donatie aan:
“Geert Wilders Terugzetvluchtingenboot Stichting”
voor de comfortabele repatriëring van asielzoekers per rubberboot vanuit Urk.

gravatar

Klaas Dijkhoff heeft Tim ook een alleraardigst appje gestuurd:

‘Beste Tim (fijne gozer),

Het komende voorjaar worden op onze kosten ongeveer vierhonderd volgertjes naar je op schoolreis gestuurd. Laat tegen die tijd even weten of iedereen goed is aangekomen. Hou je taai, heb veel plezier daar en met een vriendelijke groet, Klaas’

Reageer