Youtube.com / Omroep Gelderland

Rechter verklaart Emile Ratelband dood

Nu dode positiviteitsgoeroe (169) rechtszaal uitgezet

Emile Ratelband is er niet in geslaagd de rechter te overtuigen om hem twintig jaar jonger te maken. Sterker nog, de rechter heeft Emile Ratelband honderd jaar ouder en dus dood verklaard. “U bent bij dezen geboren in 1849 dus u bent al lang en breed dood”, aldus de rechter. “Dode mensen mogen hier helemaal niet naar binnen. Ga weg uit mijn zaal, engerd.”

“Voor mijn gevoel was Emile Ratelband al jaren dood en begraven, maar het is fijn dat de rechtbank dat gevoel nu ook erkent,” aldus alle Nederlanders.

 

Word nu Vage Kennis van de Speld en krijg gratis het nieuwe jaaroverzicht 2018: Een Jaar’!


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Ratelband is een vieze oude seksist. Echt een lelijkerd die ook nog eens veel te jonge vrouwen wil.
Terwijl hij zo’n rothoofd heeft.

Reageer
gravatar

Goed punt Emile Ratelband. Als een vrouw zich man voelt of andersom veranderd de wet dit ook! Se wet past zich aan omdat iemand zich vrouw/man voelt, tja waar trek je dan de grens he?! Dus draai asjb dat transgendergedoe ook terug .. is precies zo’n zelfde ding.

Reageer
gravatar

Ashley, realiseer je wel dat als iedereen terug wil in de (leef)tijd, dan krijgen we anachronistische problemen. Mensen worden dan “‘jonger” en ouders zitten nog veel langer met hun kinderen opgescheept. Hoogbejaarde ouders krijgen dan weer hun kinderen (in het verzorgingste)huis). Jij blij?

gravatar

Je kunt je kinderen je hele leven bij je houden, dan nog hebben ze niet in de gaten dat ze in Marokko wonen.

gravatar

Nogmaals voor dit doel, omdat alle gesprekken die ik opvang gaan óf over de laatste dag (van het mooie weer) óf over de leeftijd van iedereen, een parkeerterrein of het eten enz.:

“Voor de Hollander in zijn rechtlijnig denken naar 1 punt (de dood) bestaat enkel de geschiedenis als voorbeeld om iets te leren, dus leren doen ze niets.”

Reageer
gravatar

Xaverius,

Pas kreeg ik ook dit soort berichten van iemand nadat hij ziek was geweest.
Hij was bang.
Dan gaan ze van iedereen uitrekenen hoelang ze nog te gaan hebben.

gravatar

Ach, ik ben al een tijdje twee keer zo oud als ik zou willen zijn en half zo oud als ik zou willen worden (en mijn gevoelsleeftijd blijft 35).

Reageer
gravatar

Terecht verklaar hem dood. Ben een vrouw van 50 en zie er 20 jaar jonger uit. Is dit leuk? Nee, ben socioloog en desondanks word ik niet serieus genomen. Was altijd de client, secretaresse of zelfs onzichtbaar. Ben daarnaast ook ernstig ziek. Heb reumatoïde artritis vanaf mjn 15e. Een spierziekte vanaf mjn 46e en Tinnitus en Sjogren. Ben blij indien ik met u word aangesproken en blij als ik mjn 69e haal. Wees dankbaar Emiel dat jij jouw leeftijd heb behaald en doe het niet because you’re 15 minutes of fame. Respect less 👇🏾

Reageer
gravatar

Gelukkig hebben wij in NL wijze en onpartijdige rechters. Ratelband heeft zicht voor de meer-dan-duizendste keer belachelijk gemaakt…….en maar ratelen……alleen voor zichzelf he?

Reageer
gravatar

De rechter zou hem 68 jaar jonger moeten verklaren, hetgeen meer overeen komt met zijn gedrag. Overigens ben ik wel benieuwd of heer Ratelband al door een geriater is bekeken.

gravatar

Ik had net ruzie met een vrouw, haar man van de SP was overleden. Ze zei dat het goed ging met haar. Ze waren atheïst, dat moet je respecteren. Ik zei misschien gaat het ook wel goed met hem. Ze zei iedereen mag wel zijn mening hebben maar je moet er geen anderen mee lastigvallen. Ik zei hoezo. “Het staat voor mij los van politiek. Toen ik vijftien was kende ik een helderziende, als hij op bezoek was vertelde hij van andere gasten die hij nooit gezien had soms hun hele leven, verleden en toekomst, dingen die hij nooit kon weten en als aanvulling op de hen reeds bekende feiten zij ook niet. Hij sprak ook met mijn oom die atheïst was en op dezelfde dag jarig. Dus ik was gelijk voorgoed klaar met al die onderwerpen die de hele politiek in een patstelling houden. Voor- en tegenstanders van geloof worden gekenmerkt door dezelfde onwetendheid.”

Reageer
gravatar

Ik heb in 1987 bij meneer Ratelband een cursus neurotisch linguïstisch programmeren gevolgd, maar ik werd na afloop bij geen enkel ICT-bedrijf aangenomen als programmeur.

Reageer
gravatar

Sorry Steeds, ik ben het -in deze casus- niet met je eens: niemand heeft Ratelband gedwongen om zonder schoeisel over gloeiende kolen te lopen en zeker niet om er provocatief op te blijven stilstaan. Dit exhibitionisme is Emile eigen, zo heeft hij op latere leeftijd nog -tsjakka- een kind verwekt bij een jonge vrouw die meende dat Emile R. haar astrale lichaam weer in evenwicht bracht.

gravatar

Opa Buiswater,
Het begon met Toetanchamon, niet de oorzaak maar het gevolg van de vloek van de farao. Dat heeft Maitreya zelf gezegd.
De onevenwichtigheid van het astraallichaam.
Zie: De 7 heetste hunks uit de geschiedenis

gravatar

Also; de WWWereldleraar Maitreya sprak “verrader”en hij veroordeelde Toetanch-Amon en -impliciet- ook Outsider. Dat zijn woorden alom gehoord worden, zijn wijsheid wereldwijd geprezen en onze kinderen conform onderwezen.
Na Bernhard Willem Hietbrink hebben wij opnieuw een Wijze in ons mdden. Namasté.

gravatar

Outsider,

Kort geschetst.
Links is volslagen atheïstisch en het zijn minder ontwikkelde mensen, ze zitten op het kama manas, begeerte lichaam of het lagere denkvermogen, hoewel ze het schoolsysteem daaraan hebben aangepast, en ze hebben altijd seks (van anderen) voor hun doel gebruikt vooral bij gelovigen die er geen verstand van hadden.
Rechts is soms nog religieus en tenminste meer ontwikkeld. Hoger onderwijs enz. maar academisch, steriel en verveeld.
De tijden zijn ietwat veranderd. Maar diffuus dankzij de manipulatie van politici, romanciers, film, theater en media om de eigenwaarde bij links te vergroten via het imago van seks. Hiertoe wordt alles aangewend. Ze zijn niet wat ze denken te zijn. Ze stemmen dus tegen hun belang in.
Omdat links in de lagere klassen is gefundeerd, hebben ze geen perceptie van spiritualiteit.
Ze kennen enkel zintuiglijke perceptie geleid door begeerte.
Ze praktiseren politiek als een religie, dat is het materialisme.
De groep van Maitreya, Share, is ingekapseld in deze cocon van onwetendheid.
Het richt zich op het niveau hier net boven van de speculanten, een randgroep uit dezelfde sfeer van onwetendheid en materialisme: de moderne elite die nu een hogere klasse is geworden zonder de ethiek van voorheen de adel die het zich waant. Er is dus geen enkele zelfkennis, receptiviteit of ethiek in deze mensen.